Aankoopkeuring

Bij een aankoopkeuring laat u de auto waar u in geïnteresseerd bent, checken door een externe partij, namelijk Mijn N-GO. De coach zal alleen of samen met u de auto komen bekijken en inspecteren. Er wordt meteen een schade-inspectie en een storingen-check gedaan. Uiteindelijk ontvangt u een technisch verslag en een verkoopadvies. Hier staat alle punten in die door de autocoach nagekeken zijn.

#1. APK voorbereiden

Tijdens ons servicebeurt wordt uw auto op veel belangrijke punten gecontroleerd. We verversen de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij. Na afloop ontvang je het inspectieformulier van ons. Zo heb je altijd en overal inzicht in de huidige technische staat van je auto.

#2. Wat gaan we Doen!

Wij voeren aan de hand van een uitgebreide checklist de grote onderhoudsbeurt aan uw auto uit. Deze checklist bestaat onder meer uit de volgende onderdelen:
1- Inspectie van het remsysteem;
2- Controle onderstel- en ophangingsonderdelen;
3- Inspectie van roestschades;
4- Controle van het brandstofssysteem;
5- Controle van Olielekkage;
6- Inspectie motor en versnellingsbak;
7- Als nodig, vervangen we diverse filters;
8- Als nodig, vullen we ruitensproeier- en koelvloeistof bij;
9- Als nodig, vervangen we bougies (bij benzineauto's);
10- Als nodig, vervangen we de brandstoffilter (bij dieselauto's);
11- Controle op slijtagegevoelige onderdelen zoals banden, verlichting en ruiten.
 Het kan gebeuren dat blijkt dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. In dat geval maken Wij een prijsopgave voor uw, om verrassingen achteraf te voorkomen.

#3. Mogelijk APK Afkeurpunten

AC1

AC2

AC3

AC4